Concepts to Reality

Display-, Touch- en industriële Embedded IoT-oplossingen in Nederland

Contact

+31 850 514 816

Hoofdstraat 292
2171BS Sassenheim
Netherlands

Bij Anders draait alles om eenvoud, efficiëntie en duurzaamheid. We werken nauw met u samen om uw unieke uitdagingen en toepassingsbehoeften te begrijpen, en creëren display- en embedded-oplossingen die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Wij zetten ons in voor onze klanten en hebben ons bedrijf Anders Electronics BV in Nederland opgericht om onze klantervaring te verbeteren. Daarvoor hebben wij een logistiek knooppunt in Nederland, waardoor de flexibiliteit en het reactievermogen naar onze klanten in Europa toeneemt. Terwijl we de logistiek vereenvoudigen door mogelijke barrières weg te nemen.

Stuur een aanvraag

Anders location map.

Casestudies in heel Europa


8'' Touch TFT voor deurtelefoonsysteem

"Een van de belangrijkste redenen dat we voor Anders hebben gekozen, was hun expertise op het gebied van touch technologie en specifieke buitentoepassingen die veel uitdagingen met zich meebrengen, zoals waterbestendigheid en leesbaarheid in zonlicht"

Daniele Licini, Hardware Manager bij Comelit

Casestudy Lezen (Engels)

IoT Gateway maakt C02-reductie mogelijk

"Het benutten van de kracht van de IOTG-iMX8 gaf Sabien het voordeel van een robuust intelligent systeem, dat optimale productprestaties levert om een ​​betere toekomst op te bouwen door middel van CO2-reductietechnologieën."

Tom Sprunt, Algemeen Directeur bij Sabien Technology

Casestudy Lezen (Engels)

Wanneer u samenwerkt met Anders voor uw display- en embedded systeem, bent u in goede handen! Onze visie is om uitzonderlijke producten, oplossingen en diensten te leveren die uw verwachtingen overtreffen door middel van een ontwerpgeleide, adviserende aanpak.